måndag 10 december 2012

Lucka nummer 10


Idag blir det ingen recension av någon dryck, idag blir det några julklappstips! Det är två böcker för den dryckesintresserade. Jag beställde hem de här böckerna från Adlibris för några dagar sen och har bara hunnit bläddrat lite i dem.
Den första boken heter " Öl - Från fat till flaska" Och är skriven av Peter M. Eronson som driver bloggen "Fat & Flaska". I boken får man lära sig om över 350 olika ölsorter i 60 olika stilar. Den passar lika bra för den stora entusiasten som för nybörjaren. Har som sagt bara bläddrat lite i den, men den ser verkligen lovande ut och har ett väldigt bra pris. 120 bagis på Adlibris som dessutom har gratis frakt.

Den andra boken är " Steffos Spritbibel" skriven av Steffo Törnquist. Den här boken har jag bara hört och läst bra om och av det jag har sett så verkar den vara helt otroligt bra. Boken handlar om många olika spritsorter och hur man kan kombinera dessa med olika sorters ätbara saker. Väldigt fina bilder och skriven på ett väldigt skönt och avslappnat sätt. Den här ska stå i varje dryckesintresserades bokhylla. Jag tror att den här boken blir en grym julklapp. 228 riksdaler på Adlibris, beställ den nu så du har den innan jul.
Vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar